Incex Tour - Tourist service

Полезно

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ
 
           Проверете за налични следните документи преди отпътуване. Те трябва да се носят задължително по време на пътуването:
 
           Международен паспорт или лична карта (в зависимост от страната на пътуване) - проверете срока им на валидност;
           Ваучери;
           Програма;
           Полетно разписание / самолетни билети или час и място на отпътуване на автобуса;
           Медицинска застраховка;
           Общи условия към застраховката;
           Други (в зависимост от програмата).
           Внимателно сверете правилното изписване на личните Ви данни във ваучерите, медицинската застраховка и самолетните билети преди отпътуване. В случай на разминаване се свържете с нас или вашия туристически агент.
           Предварително проверете с вашият мобилен оператор дали мобилният ви телефон поддържа роуминг, както и предварително се запознайте с условията и тарифите за разговори от и до чужбина.
 
           При ползване на дебитни/кредитни карти извън България задължително преди отпътуване се запознайте с условията и тарифите на вашата банка за ползване на картите в чужбина, както и какви са процедурите при загубена/открадната карта.
 
 ПЪТУВАНЕ С ДЕЦА ДО 18 ГОДИНИ
           Деца до 18 години пътуващи с двама родители - задължителен международен паспорт (за деца 0-18) и/или лична карта (за деца 14-18 г) в зависимост от посещаваната дестинация. При родители с различни фамилии е необходимо да се представи акт за раждане или заверено копие.
 
           Деца до 18 години пътуващи с един родител или придружител - необходимо е нотариално заверена декларация за разрешение за пътуване от другия родител/и. При различни фамилии на родител и дете отново е необходим акт за раждане.
 
            Внимателно сверете информацията предоставена в програмата и полетното разписание/самолетен билет за Вашия полет. Актуална полетна информация можете да намерите и на сайта на летището от което е полета.
 
 ВАЖНО относно застраховката "Помощ при пътуване"
 

           При настъпване на събитие, налагащо използването на услугата Асистанс към застраховка Помощ при пътуване, е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да уведомите асистиращата компания и да съгласувате разходите. Ако НЕ СЕ СВЪРЖЕТЕ с нея, ГУБИТЕ едно от основните предимства на застраховката – да бъдете насочени към най-удачното лечебно заведение, и да не заплащате нищо лично – разходите се уреждат директно от Застрахователя към лечебното заведение, със съдействието на асистиращата компания.
 
           Денонощен дежурен телефонен номер на асистиращата компания, на който трябва да регистрирате застрахователно събитие, ще намерите в застрахователната полица. 
          При неспазване на указанията и при липса на контакт между Вас с асистиращата компания, Застрахователят ще ограничи лимитът за разходи за лечение до 150 евро!гр. Варна, ул. “Стара планина” 11
тел.: +359 887 313 010
incex-tour@abv.bg


Лиценз за туроператор и турагент № РК-01-7533


2024, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни / Общи условия