Incex Tour - Tourist service
Вие сте в:

Еднодневен шопинг до Люлебургас и Лозенград с посещение на фабриката
Еднодневен шопинг до Люлебургас и Лозенград с посещение на фабриката Еднодневен шопинг до Люлебургас и Лозенград с посещение на фабриката Еднодневен шопинг до Люлебургас и Лозенград с посещение на фабриката Еднодневен шопинг до Люлебургас и Лозенград с посещение на фабриката Еднодневен шопинг до Люлебургас и Лозенград с посещение на фабриката Еднодневен шопинг до Люлебургас и Лозенград с посещение на фабриката

 

Еднодневен шопинг до Люлебургас и Лозенград с посещение на фабриката "ТАС"


Транспорт: Автобус
Продължителност: еднодневна
Дати през: Април, Март
Маршрут: Варна- фабрика ТАС, Люлебургас, Лозенград

Цена от: 60.00лв.                   ЕДНОДНЕВЕН ШОПИНГ ДО ЛЮЛЕБУРГАС,    
                          ФАБРИКА “ТАС” И ЛОЗЕНГРАД
                          Дати:  23,03,2024 г.;  20,04,2024г.
ПРОГРАМА:
             Отпътуване от Варна в 02:00 ч от Катедралата. Кратка почивка в района на Слънчев бряг и отпътуване към ГКПП Малко Търново.
            След преминаване на граница се отправяме към любимата на всички фабрика TAC. Тук ще откриете изобилие от спално бельо, хавлии, домашна посуда (около 1 час престой).
            Втората ни спирка е в централната част на Люлебургас. Тук има изобилие от магазини, кафетерии, ресторанти, аптеки. За обяд може да опитате местния деликатес " Текирда кюфтенца" - приготвени от 100% телешко месо, приличащи на мини кебапчета. Снимка за спомен пред обемните букви с надпис Люлебургас. Тук се намира и комплексът, джамията Sokullu Mehmet Paşa Camii - изграден от архитекта Синан и посветен на епохата на великия Мехмед Паша от XVI век (престой 2 часа).
             Отправяме се към третата ни спирка - Мол 39 Burda, който е от смесен тип (открита и закрита част), задоволяващ всеки каприз със своите над 60 магазина и 20 кафенета и ресторанти. Тук ще срещнете най-известните световни и местни марки: U.s polo assn; Аzzo (местна марка за изделия от естествена кожа, обувки, колани, якета на ниски цени); Defacto; E-bebek; FLO; Koton; LC Waikiki; Mavi; Toyzz Shop и много други.
            На територията на мола ще откриете няколко открити и закрити градини, където може да се насладите на ароматно турско кафе в комбинация със сладкиш или да дегустирате местни деликатеси  (престой 2 часа и половина).
             Отпътуване за  Лозенград. Свободно време за покупки на баклава, кори за баница и други турски вкусотии (1 час престой).  Отпътуване за България. Пристигане във Варна около полунощ.   
 Необходими документи – лична карта или валиден международен паспорт минимум 6 месеца от дата на връщане ; - за лицата под 18 години, пътуващи сами непридружени от родителите си или пътуващи с единия от родителите - освен международен паспорт и нотариално заверена декларация за съгласие /съответно от единия или двамата родители - в зависимост от случая/, че са съгласни детето им да пътува в чужбина - оригинал и копие и акт за раждане - копие.
Оригиналната декларация за родителското разрешение, копието от нея и копието на акта за раждане на детето следва да се носят по време на пътуването. ·
Срок за уведомление за неосъществяване на пътуването поради несъбран минимален брой туристи - 3 дни преди датата на тръгване; ·
 Валутен курс 1.00 TRL = 0,06 BGN
ЦЕНА НА ЕКСКУРЗИЯТА : 60,00 лв
Екскурзията ще се осъществи при 40 туристи
Настаняването в автобуса е според реда на записване за екскурзията.
 ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
-Транспорт с комфортен туристически, лицензиран автобус по маршрута;
-Медицинска застраховка за български граждани до 70год.;
-Пътни и гранични такси, паркинг;
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
-разходи от личен характер;
-мед.застраховка за български граждани над 70 год. до 80 год.-доплащане още 4.00 лв.;
-лица над 80 год. не се застраховат.
   
 гр. Варна, ул. “Стара планина” 11
тел.: +359 887 313 010
incex-tour@abv.bg


Лиценз за туроператор и турагент № РК-01-7533


2024, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни / Общи условия